SmartLED

Licht dat met u meedenkt

Intelligente LED verlichting

Geen licht op de momenten dat het niet hoeft en toch het gemak van altijd licht zonder er over na te denken. Dat is Relighted SmartLED. Wij nemen het denken en doen met betrekking tot energie besparen van u over. Onze lampen denken met u mee en branden door het gebruik van intelligente sensoren alleen als het moet. Als u aanwezig bent, of als de zon bijvoorbeeld een dagje iets minder schijnt.

SNELLE

LEVERING

Wij hebben de meest verkochte producten ruim op voorraad.

parkeergarage LED verlichting
TOEPASBAAR BIJ

Parkeergarages

Uw organisatie heeft een parkeergarage waar het licht constant brandt? Nog nooit was een overstap naar LED verlichting aantrekkelijker. Niet alleen is LED een veel zuinigere lichtbron dan uw oude TL-verlichting, ook maken wij gebruik van intelligente sensoren die de verlichting tot 20% dimmen als er geen auto rijdt. Zo realiseert u tweemaal een besparing.

Voor de beeldvorming, u rijdt een parkeergarage in die is uitgerust met SmartLED. Op het moment dat onze sensoren uw auto detecteren, schakelt de verlichting in een straal van 6 meter rondom uw auto van 20% lichtsterkte naar de volle 100%. Als u met uw auto buiten het bereik van onze sensoren bent schakelt de verlichting weer terug naar het niveau van 20%. De verlichting brand alleen volledig als het nodig is. Dat is Relighted SmartLED.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

TOP KWALITEIT

Wij garanderen u topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij gebruiken onderdelen van de beste fabrikanten ter wereld. Deze onderdelen in een Relighted jasje zorgen ervoor dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit die op dit moment op de markt te vinden is.

REALISTISCH ADVIES

Wij willen de beste situatie voor u. De beste situatie kan ook inhouden dat LED op dit moment voor u niet de beste optie is. Door middel van een helder en transparant advies kunt u er altijd zeker van zijn dat u de juiste keuze gaat maken. Dit allemaal samengevat in een uitgebreid rapport.

5 JAAR GARANTIE

Wij geven op het grootste deel van onze producten vijf jaar garantie. Wij staan achter onze producten en hopen dat u dat ook staat. Om u even een vergelijking te geven: Philips geeft u slechts 2 jaar garantie.

UW GEMAK

Wij kunnen het proces van rapport tot installatie voor u verzorgen. Indien u er voor kiest om de installatie zelf te willen doen zorgen wij alsnog voor het grootste gemak. Onze LED buizen zijn bijvoorbeeld één op één vervangbaar bij een TL-D met oude VSA.