OVER ONS

Dienstverlening van de hoogste kwaliteit

VERLICHTING VAN DE TOEKOMST


Bij Relighted willen we ons richten op het terugdringen van het energieverbruik. Veel organisaties beseffen niet wat voor mogelijkheden er met LED verlichting te realiseren zijn. Daarom bestaat Relighted. Wij voorzien organisaties van een deskundig advies met de hoogste kwaliteit producten.

Relighted is in 2012 opgericht door drie ondernemers die hun studie aan de Rijksuniversiteit Groningen hebben gedaan. De kennis vanuit deze studies, gecombineerd met een grenzeloze passie voor ondernemen heeft tot de geboorte van Relighted geleid. Op dit moment is het hoofdkantoor van Relighted gehuisvest in het CUBE050 gebouw, te vinden op het Zernike complex in Groningen. Gefaciliteerd door de RUG en Hanzehogeschool bevinden wij ons midden in het energiehart van Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat elke organisatie de mogelijkheid heeft om te besparen op de energierekening door middel van duurzame verlichting. De LED verlichting is tegenwoordig in staat om de oude verlichting te vervangen, zonder verlies van lichtkwaliteit. Er verandert dus niets, behalve een besparing tot 80% op de energiekosten. Bovendien is het een grote stap naar duurzaamheid binnen uw organisatie.

Het is ons doel om met zoveel mogelijk organisaties over te stappen op LED-verlichting. Zo besteden we minder aan energie en werken we samen aan een duurzame toekomst. Helpt u mee?


WAAROM U VOOR ONS KIEST

Kwaliteit en transparantie staan voorop bij Relighted. Bij onze samenwerking en in ons advies zeggen we u waar het op staat, ook wanneer LED verlichting op dit moment nog niet interessant is voor u. In ons advies wordt een duidelijke kosten/baten afweging gemaakt waarna u zelf een gefundeerde beslissing kunt nemen.

Ton Koop
Products
R&D
Relations
Sales

FOUNDER

TON KOOP

Strateeg en denker. Kwaliteit, kosten en flexibiliteit zijn de speerpunten binnen de strategie.

Wytse Valkema
Sales
Marketing
Koffie
Events

ENTREPRENEUR

WYTSE VALKEMA

Vanaf jongs af aan ondernemer in hart en nieren. De drijvende kracht achter onze marktprofilering.

Frank de Wijk
Finance
Relations
Events
Sales

DIRECTOR

FRANK DE WIJK

Jurist, ondernemer en innovator. Verantwoordelijk voor het financiële welzijn van Relighted.

IN DE

MEDIA

8 JANUARI

INTERVIEW TON KOOP

In het onlangs verschenen nieuwsblad van Energy Valley staat een interview met Ton Koop. Benieuwd waar Relighted over 10 jaar staat?

2 JANUARI

GRONINGER TRENDS 2013

Het Dagblad van het Noorden blikte terug op 2013. Relighted kwam naar voren als een van de trends van het jaar.

22 AUGUSTUS