BLOG DETAIL

Door de bomen het bos niet meer

Google result

DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER

Ziet u ook door de bomen het bos niet meer als het gaat om het zoeken van een aanbieder van LED verlichting? Wij kunnen het ons goed voorstellen. De opkomende en groeiende markt zorgt ervoor dat veel mensen een graantje mee willen pikken. Een overgroot deel van deze mensen vergeet daarbij één van de belangrijkste aspecten van een bedrijf. Kwaliteit.

Kwaliteit zal bij ons altijd hoog in het vaandel staan. Wij komen wel eens bij klanten over de vloer die al een poging richting LED hebben gedaan. Wij krijgen tranen in onze ogen van situaties die wij soms aantreffen. Is het niet groen uitslaande LED verlichting, dan is het wel verblindende LED verlichting. Is het niet LED verlichting waar een deel van de LED chips kapot zijn, dan is het wel LED verlichting dat in zijn geheel al kapot is. De veelal genoemde levensduur van 50.000 uur wordt in veel gevallen niet gehaald.

Een belangrijke reden voor mensen om voor deze producten te kiezen is de prijs. Deze slechte kwaliteit LED verlichting is vaak goedkoop en daarom wellicht ‘interessant’. Wij zouden hier in mee kunnen gaan, willekeurig een product uit China importeren en vervolgens de goedkoopste op de markt zijn. Dit willen wij echter niet.

Relighted staat voor kwaliteit. Bij onze verlichting zult u geen verschil aantreffen met uw huidige verlichting. Sterker nog, u zult een aangenamere beleving van het licht ervaren. Inherent aan kwaliteit is uiteraard klanttevredenheid. Wij zien het project pas als geslaagd indien u als klant tevreden bent.

posted by Ton Koop
8 januari 2014

LATEST

TWEETS

MetCreative proudly presents brand new CACOON Theme
#MetCreative

Wordpress version of the Kabubu Theme is on the way, it will be available approximately in 10 days
#MetCreative

Condoma is now on Wordpress, see our portfolio for it.
#MetCreative

Check out The Wetro : http://themeforest.net/item/the-wetro-creative-wordpress-theme/4635357
#MetCreative