BLOG DETAIL

Relighted en Energy Valley

Energy Valley

RELIGHTED EN ENERGY VALLEY

Eind 2013 ben ik benaderd door Energy Valley met de vraag of ik open stond voor een interview in hun magazine dat elk kwartaal van de drukpers komt rollen. Uiteraard stond ik hier voor open. Er bestaat geen mooiere manier om je bedrijf te profileren dan door een interview in een magazine, een magazine dat volledig in het teken van energie staat.

Onze relatie met energie is overduidelijk, daarom zijn we ook erg blij dat we in Groningen zitten. Groningen houdt al decennia lang een nauw verband met energie. De potentie in deze regio is enorm, natuurlijk gefaciliteerd door de kennisinstellingen (Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen red.) in de stad. Het laatste initiatief van deze instellingen is de Energy Academy Europe.

De Energy Academy voorziet in educatie, verricht onderzoek en stimuleert innovatie zodat er samen aan een duurzame toekomst gewerkt kan worden. Naast de bovengenoemde kennisinstellingen wordt de Academy ook gesteund door Energy Valley o.a. door de link naar het bedrijfsleven te leggen. Ook wij hebben contact met de Energy Academy en hopen in de nabije toekomst tot een vruchtbare samenwerking te komen op het gebied van innovatie.

Eén van de grondleggers van Energy Valley is de gemeente Groningen. Als bedrijf zijnde onderhouden we nauw contact met de gemeente. De gemeente doet er alles aan om voorop te lopen op het gebied van duurzaamheid en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Niet alleen binnen de eigen organisatie predikt de gemeente duurzaamheid, ook onder het bedrijfsleven stimuleert de gemeente duurzaamheid door middel van subsidies.

Het woord Energy Valley komt vaak terug in deze tekst en dat is tekenend voor de organisatie. Energy Valley verbindt en stimuleert. Het netwerk dat Energy Valley creëert biedt vele mogelijkheden en kansen voor de noordelijke regio die wij als organisatie graag met beide handen aangrijpen. Wij hopen dat velen ons nog mogen volgen.

posted by Ton Koop
8 januari 2014

LATEST

TWEETS

MetCreative proudly presents brand new CACOON Theme
#MetCreative

Wordpress version of the Kabubu Theme is on the way, it will be available approximately in 10 days
#MetCreative

Condoma is now on Wordpress, see our portfolio for it.
#MetCreative

Check out The Wetro : http://themeforest.net/item/the-wetro-creative-wordpress-theme/4635357
#MetCreative