BLOG DETAIL

Energy Convention 2013

Relighted geeft presentatie

ENERGY CONVENTION 2013

Op 19 en 20 november vond de Energy Convention plaats in Martiniplaza in Groningen. Relighted was uitgenodigd om standhouder te zijn op de 1e verdieping. Het waren zeer succesvolle dagen met interessante sprekers.

Tijdens deze twee dagen hebben verschillende sprekers zich uitgelaten over het energie thema. Onder deze sprekers bevonden zich onder andere Charles Groenhuizen, André Kuipers en Amory Lovins (een vooraanstaand professor bij de Massachusetts Institute of Technology).

Ook wij hebben de kans gekregen om te spreken op deze dagen en hebben hier zeer veel positieve reacties opgekregen. LED verlichting is een modern thema dat perfect tussen de overige energie onderwerpen past.

Wij zijn van mening dat er veel vaker bijeenkomsten als deze gehouden moeten worden. Voor veel mensen geldt dit als een ware bron van inspiratie. Wij zijn er van overtuigd dat kennis delen en transparantie leidt tot meer innovatie en grotere kansen. Daarom staat het iedereen ook vrij om een keer een kop koffie bij ons te komen drinken om van gedachten te wisselen. Wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen.

De Energy Delta Convention is een initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, GasTerra en Energy Valley.

posted by Frank de Wijk
25 november 2013

LATEST

TWEETS

MetCreative proudly presents brand new CACOON Theme
#MetCreative

Wordpress version of the Kabubu Theme is on the way, it will be available approximately in 10 days
#MetCreative

Condoma is now on Wordpress, see our portfolio for it.
#MetCreative

Check out The Wetro : http://themeforest.net/item/the-wetro-creative-wordpress-theme/4635357
#MetCreative