DIENSTEN

Wat wij voor u kunnen betekenen

HOE WIJ U HELPEN

Wij helpen uw organisatie met de overstap naar LED. We voorzien u van een deskundig advies in de vorm van een uitgebreid rapport. Vervolgens leveren we de verlichting en indien nodig installeren we het ook. Door de hoge kwaliteit van onze producten bent u de komende jaren al uw zorgen met betrekking tot de verlichting kwijt.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom vinden wij het erg prettig om gedurende het proces nauw contact te houden. Wij willen graag al uw wensen in het proces meenemen zodat u aan het eind maximale tevredenheid geniet.

SMART

LED

Waarom licht wanneer het niet nodig is? Onze lampen denken met u mee en branden door het gebruik van intelligente sensoren alleen als het moet. Kijk hier voor meer informatie.

WAT WIJ U BELOVEN

BESTE KWALITEIT

Wij garanderen u topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij gebruiken onderdelen van de beste fabrikanten ter wereld. Deze onderdelen in een Relighted jasje zorgen ervoor dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit die op dit moment op de markt te vinden is.

REALISTISCH ADVIES

Wij willen de beste situatie voor u. De beste situatie kan ook inhouden dat LED op dit moment voor u niet de beste optie is. Door middel van een helder en transparant advies kunt u er altijd zeker van zijn dat u de juiste keuze gaat maken. Dit allemaal samengevat in een uitgebreid rapport.

5 JAAR GARANTIE

Wij geven op het grootste deel van onze producten vijf jaar garantie. Wij staan achter onze producten en hopen dat u dat ook staat. Om u even een vergelijking te geven: Philips geeft u slechts 2 jaar garantie.

UW GEMAK

Wij kunnen het proces van rapport tot installatie voor u verzorgen. Indien u er voor kiest om de installatie zelf te willen doen zorgen wij alsnog voor het grootste gemak. Onze LED buizen zijn bijvoorbeeld één op één vervangbaar bij een TL-D met oude VSA.

Besparing ten opzichte van een gloeilamp
Besparing ten opzichte van TL8
Besparing ten opzichte van TL5
Besparing ten opzichte van HQI Highbay