BLOG DETAIL

VACATURE SALES ACCOUNTMANAGER

krantenartikel

VACATURE SALES ACCOUNTMANAGER

Kunt u als geen ander producten verkopen die uw klant geld opleveren, terwijl u daar zelf een royale provisie over ontvangt? Bent u assertief, oplossingsgericht en communicatief vaardig? Kunt u uzelf en uw klant blijven uitdagen? Bent u in staat om uw klant op een constructieve wijze een spiegel voor te houden? Heeft u een eigen kijk op de wereld en houdt u ervan om een stevige discussie te voeren?

Relighted is per direct op zoek naar uitbreiding van haar salesteam in de vorm van commercieel gedreven accountmanagers in heel Nederland die zelfstandig prospects benaderen en begeleiden bij de overstap naar LED verlichting.

Bedrijfsprofiel


Relighted is een snelgroeiende organisatie in Groningen met een duidelijke kijk op LED verlichting. Het succes van Relighted steunt op twee pilaren; helder, uitdagend advies & de beste producten op de markt. De organisatie richt zich hiermee op zowel het bedrijfsleven (B2B) als (semi-)overheidsinstellingen. Door het begrijpen van de business van onze klanten geven we nieuwe inzichten en begeleiden we een overstap naar LED verlichting. Investeringen die wij onze klanten voorleggen verdienen zich doorgaans binnen vijf jaar terug en zijn dus per definitie interessant.

Op dit moment bestaat ons salesteam uit elf gedreven vertegenwoordigers. Er heerst bij Relighted een open bedrijfscultuur. Meedenken in het verbeteren van onze processen wordt zeer gewaardeerd en gestimuleerd. Onze flexibele houding biedt u de mogelijkheid uw verkoopactiviteiten te perfectioneren. Door sommige zaken vanuit een nieuw of ander perspectief te bekijken zijn we in staat innoverend te zijn in ons denken en doen.

Functieomschrijving


Voor de verdere uitbreiding van onze verkoopactiviteiten zijn we op zoek naar assertieve accountmanagers met unieke inzichten. Werkzaamheden zijn veelal in uw eigen regio uit te voeren. De werkzaamheden zijn als volgt:

- U krijgt, indien gewenst, gedeeltelijk de leads uit uw regio aangeleverd door het hoofdkantoor.
- U legt contact met relevante prospects voor het maken van een afspraak; vaak Hoofd Technische Dienst, Directieleden of Directeur/Eigenaar.
- U bespreekt de huidige verlichtingssituatie met de klant en legt hierbij de nadruk op de mogelijkheden en kansen van LED verlichting.
- U overtuigt de klant dat er stappen moeten worden ondernomen om te investeren in LED en maakt een inventarisatie van de verlichting.
- Uit deze inventarisatie volgt een adviesrapport dat u terugkoppelt aan de klant, waarna u de verkoop sluit.

Persoonlijk profiel


- U bent assertief en geïnteresseerd in de klant
- U begrijpt de onderneming van de klant waar u mee werkt
- Het spreekt u aan om kritisch en oplossingsgericht met uw klant in gesprek te gaan
- U heeft een andere kijk op de wereld en deelt dit graag met mensen
- U beschikt over uitstekende verbale, schriftelijke en presentatie skills
- U weet een goede balans te vinden tussen uzelf, de klant en de onderneming

Voorwaarden


U bent ondernemer (ZZP-er) of bent voornemens dit te worden. Een inschrijving bij de KvK en VAR verklaring is vereist. Bovendien heeft u een rijbewijs en beschikt u over een auto.

Beloning


- Kilometervergoeding voor gemaakte kilometerkosten
- Een vaste provisie over de gerealiseerde omzet. Gemiddelde omzet per order varieert tussen 10.000 – 50.000 euro.

Contactpersoon


Stuur uw CV met motivatiebrief naar:

Wytse Valkema
wytse.valkema@relighted.nl

posted by Wytse Valkema
14 mei 2014

LATEST

TWEETS

MetCreative proudly presents brand new CACOON Theme
#MetCreative

Wordpress version of the Kabubu Theme is on the way, it will be available approximately in 10 days
#MetCreative

Condoma is now on Wordpress, see our portfolio for it.
#MetCreative

Check out The Wetro : http://themeforest.net/item/the-wetro-creative-wordpress-theme/4635357
#MetCreative