BLOG

Relighted in de wereld

Indirect licht

INDIRECT LICHT - WELZIJN EN PRODUCTIVITEIT

Een vooraanstaand onderzoek heeft uitgewezen dat twee derde van werknemers een voorkeur heeft voor het werken onder indirecte lichtsystemen. Deze indirecte systemen zorgen ervoor dat medewerkers niet verblind worden en minder last hebben van zogenaamde glare op hun scherm. Ook wees dit onderzoek uit dat indirect licht zorgt voor minder vermoeide ogen en minder problemen met het focussen van de ogen. De productiviteit van de werknemers onder indirect licht ging significant omhoog en de werknemers gaven aan een hogere mate van tevredenheid te voelen bij indirect licht in hun werkruimte.

posted by Ton Koop
Lees meer
Mensen kijkend naar licht

OPMARS VAN LED VERLICHTING

Dat de LED verlichting industrie aan het oprukken is zal iedereen bekend zijn. Maar dat de LED markt de komende 7 jaar 30% per jaar zal groeien zal niet iedereen verwachten. Helemaal als je je realiseert dat de non-LED markt in deze 7 jaar naar verwachting slechts 3 tot 6 procent zal groeien per jaar. Het afgelopen jaar vertegenwoordigde LED verlichting 7% van de licht markt. Experts verwachten dat dit percentage gestegen zal zijn naar 37 in het jaar 2015, in de 5 jaar die daarop volgt neemt LED verlichting de leiding over want in 2020 verwacht men dat LED 64% van de markt bezit.

google zoekresultaten

DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER

Ziet u ook door de bomen het bos niet meer als het gaat om het zoeken van een aanbieder van LED verlichting? Wij kunnen het ons goed voorstellen. De opkomende en groeiende markt zorgt ervoor dat veel mensen een graantje mee willen pikken. Een overgroot deel van deze mensen vergeet daarbij één van de belangrijkste aspecten van een bedrijf. Kwaliteit.

posted by Ton Koop
Lees meer
krantenartikel

VACATURE SALES ACCOUNTMANAGER

Kunt u als geen ander producten verkopen die uw klant geld opleveren, terwijl u daar zelf een royale provisie over ontvangt? Bent u assertief, oplossingsgericht en communicatief vaardig? Kunt u uzelf en uw klant blijven uitdagen? Bent u in staat om uw klant op een constructieve wijze een spiegel voor te houden? Heeft u een eigen kijk op de wereld en houdt u ervan om een stevige discussie te voeren?

Relighted is per direct op zoek naar uitbreiding van haar salesteam in de vorm van commercieel gedreven accountmanagers in heel Nederland die zelfstandig prospects benaderen en begeleiden bij de overstap naar LED verlichting.

krantenkop

RELIGHTED EN ENERGY VALLEY

Eind 2013 ben ik benaderd door Energy Valley met de vraag of ik open stond voor een interview in hun magazine dat elk kwartaal van de drukpers komt rollen. Uiteraard stond ik hier voor open. Er bestaat geen mooiere manier om je bedrijf te profileren dan door een interview in een magazine, een magazine dat volledig in het teken van energie staat.

Onze relatie met energie is overduidelijk, daarom zijn we ook erg blij dat we in Groningen zitten. Groningen houdt al decennia lang een nauw verband met energie. De potentie in deze regio is enorm, natuurlijk gefaciliteerd door de kennisinstellingen (Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen red.) in de stad. Het laatste initiatief van deze instellingen is de Energy Academy Europe.

posted by Ton Koop
Lees meer
Relighted spreekt op conferentie

ENERGY CONVENTION 2013

Op 19 en 20 november vond de Energy Convention plaats in Martiniplaza in Groningen. Relighted was uitgenodigd om standhouder te zijn op de 1e verdieping. Het waren zeer succesvolle dagen met interessante sprekers.

BLOGS OVER DE

WERELD VAN LED

In onze blogs lichten we dingen uit die we dagelijks tegenkomen, of geven we onze mening over ontwikkelingen in de wereld van de LED technologie. Naast onze opinies komen hier ook nieuwsartikelen voorbij.

RECENTE

TWEETS

Vacature Energieadviseur
fb.me/6EgikJPXY

Een interview met Ton Koop in het magazine van Energy Valley. Benieuwd naar de inhoud?
fb.me/6nrYF5MBW

Relighted doet mee aan de Groninger trends van het jaar 2013, aldus Dagblad van het Noorden!
#DvhN